foto

Käthe Haack

  • nar. 11.8.1897
    Berlín, Německá říše
  • zem. 5.5.1986 (88 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Tatort - Fluppys Masche (TV film)
1980 Familienfest (TV film)
1978 Der Hit (TV film)
Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film)
1977 Grete Minde
1976 Die Illusion der Möglichkeit (TV film)
Rosaura kam um zehn (TV film)
1975 Lichtspiele am Preussenkorso (TV film)
1974 Lord z Barmbecku
1973 Black Coffee (TV film)
Chodec
1972 Altersheim (TV film)
1971 ...und heute heißt es Show
...und sowas nennt sich Show (TV film)
Der trojanische Sessel (TV film)
Glückspilze (TV film)
1969 Lesbo
Unser Doktor ist der Beste
Zwei ahnungslose Engel (TV film)
1968 Dynamit v zeleném
Kolportage (TV film)
1966 Johannisnacht (TV film)
1964 Wie ein Dieb in der Nacht (TV film)
1963 Entscheidung, Die (TV film)
1962 Ich kann nicht länger schweigen
Sind wir das nicht alle? (TV film)
Unsere Jenny (TV film)
1961 De quoi tu te mêles Daniela!
Hermann und Dorothea (TV film)
Wer die Wahl hat (TV film)
1960 Der letzte Fussgänger
1959 Bezaubernde Arabella
Liebe, Luft und lauter Lügen
1958 Glasmenagerie (TV film)
Ist Mama nicht fabelhaft?
Schwarze Nylons - Heiße Nächte
1957 Die große Chance
Jede Nacht in einem anderen Bett
Mammis Wanderjahre (TV film)
1956 ...wie einst Lili Marleen
Auf Wiedersehn am Bodensee
Nathan der Weise (TV film)
Stimme der Sehnsucht
Studentin Helene Willfüer
1955 Das Schweigen im Walde
Der erste Ball (TV film)
Eine Frau genügt nicht?
Himmel ist nie ausverkauft, Der
1954 Der letzte Sommer
Die sieben Kleider der Katrin
Die tolle Lola
Heideschulmeister Uwe Karsten
Heimweh nach Deutschland
Ohňostroj
Rosen-Resli
Schützenliesel
Sie kommen immer in der Nacht (TV film)
1953 Alles für Papa
Die unsichtbare Sammlung (TV film)
Vertagte Hochzeitsnacht, Die
Von Liebe reden wir später
1952 Der Fürst von Pappenheim
Der Tag vor der Hochzeit
Heimweh nach dir
Herz der Welt
Ich warte auf dich
Le Banquet des fraudeurs
Lockende Sterne
1951 Die verschleierte Maja
Königin einer Nacht
Mein Freund, der Dieb
Wenn die Abendglocken läuten
1950 Absender unbekannt
Das Mädchen aus der Südsee
Furioso
Gabriela
1949 Anonyme Briefe
Bobří kožich
Der große Mandarin
Gefährliche Gäste
Nachtwache
Ruf an das Gewissen
1948 Eine alltägliche Geschichte
1947 Und finden dereinst wir uns wieder
1945 Dr. phil. Doederlein
1944 Konzert, Das
Liebesbriefe
Meine vier Jungens
Seinerzeit zu meiner Zeit
1943 Dobrodružství barona Prášila
Sophienlund
Wildvogel
1942 Zwei in einer großen Stadt
1941 Heimaterde
Himmelblaue Abendkleid, Das
Příběh života
Sechs Tage Heimaturlaub
1940 Bal paré
Bismarck
Die gute Sieben
1939 Der Schritt vom Wege
Evtl. spätere Heirat nicht ausgeschlossen
Policejní akta Fabreani
Stammbaum des Dr. Pistorius, Der
V těžkém podezření
1938 Das Ehesanatorium
Der Fall Deruga
Der Tag nach der Scheidung
Einquartierung bei Klawunde
Kleiner Mann - ganz groß!
Rätsel um Beate
Steputat & Co.
Urlaub auf Ehrenwort
1937 Fridericus
Krach und Glück um Künnemann
Vládce
1936 Donner, Blitz und Sonnenschein
Eine Frau ohne Bedeutung
Familienparade
Hans im Glück
Schloß Vogelöd
Tajemství starého domu
1935 Ein falscher Fuffziger
Familie Schimek
Hermine und die sieben Aufrechten
Pošetilá panna
Pygmalion
Wunder des Fliegens: Der Film eines deutschen Fliegers
1934 Der Meisterboxer
Der Polizeibericht meldet
Der schwarze Walfisch
Die vier Musketiere
Hanneles Himmelfahrt
Herz ist Trumpf
Ich heirate meine Frau
Konjunkturritter
Menschen im Schatten, Menschen im Licht
Wilhelm Tell
1933 Der Traum vom Rhein
Kavalíři od Maxima
Liebe muß verstanden sein
1932 Das schöne Abenteuer
Nachtkolonne
Quick
Schuberts Lieder
Tannenberg
Wenn zwei sich streiten
Zwei glückliche Tage
1931 Berlín - Alexandrovo náměstí
Dann schon lieber Lebertran
Der Hauptmann von Köpenick
Emil a detektivové
1930 Alraune
Detektiv des Kaisers, Der
Skandal um Eva
1928 Der alte Fritz - 2. Ausklang
Unter der Laterne
1927 Benno Stehkragen
Der Katzensteg
Irrwege der Liebe
Schwester Veronica
1926 Die Unehelichen
Die versunkene Flotte
Kubinke, der Barbier, und die drei Dienstmädchen
Menschen untereinander
1925 Hedda Gabler
Heiratsschwindler
Lebende Buddhas
1924 Mein Leopold
Skok do života
1923 Brennende Kugel, Die
Der große Sensationsprozeß
Freund Ripp
Wilhelm Tell
1922 Das Liebesnest 1
Die Dame und der Landstreicher
Jugend
Schuhe einer schönen Frau, Die
1921 Am Webstuhl der Zeit
Arme, kleine Eva - 2. Teil
Das Geheimnis der Santa Maria
Der Held des Tages
Der tote Gast
Diktatur des Lebens - 1. Teil: Die böse Lust, Die
James Morres
Trommeln Asiens, Die
Vergiftetes Blut
1920 Algol - Tragödie der Macht
Die Nackt-Tänzerin
Dämon Blut - 2. Teil
Föhn
Gelbe Diplomat, Der
Spieler, Die
1919 Das Gift im Weibe
Der Blick in den Abgrund
Der Kampf um die Ehe - 2. Teil: Feindliche Gatten
Der neue Herr Generaldirektor
Die schwarze Locke
Fräulein Mutter
Irrwahn
Kampf um die Ehe - 1. Teil: Wenn in der Ehe die Liebe stirbt, Der
Retter der Menschheit
Sklaven des Kapitals
Weg, der zur Verdammnis führt, 2.Teil - Hyänen der Lust, Der
1918 Das Gerücht
Das rollende Hotel
Der Gattestellvertreter
Der Sohn des Hannibal
Der seltsame Gast
Die Ratte
Ihr großes Geheimnis
Liebe und Leben, 1. Teil - Die Seele des Kindes
Lorenzo Burghardt
Sein bester Freund
Sträfling 113 oder Die Ehre der Väter
Weg, der zur Verdammnis führt, 1.Teil - Das Schicksal der Aenne Wolter, Der
1917 Das Buch des Lasters
Das Spiel vom Tode
Der Jubiläumspreis
Der feldgraue Groschen
Die Faust des Schicksals
Die Hochzeit im Excentricclub
Die Perlen des Maharadschah
Veilchen Nr. 4
Zwei blaue Jungen
1916 Das Kind des Anderen
Das Tagebuch des Dr. Hart
Der Radiumraub
Die Dewadâsi
Die Mission der Gräfin Cerutti
Die Stricknadeln
Ein toller Einfall
Meine Braut, seine Frau
Professor Erichsons Rivale
1915 Der Katzensteg
Ein Gruss aus der Tiefe
Pension Lampel

TV seriály

1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1982 Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1976 Die Affäre Lerouge (TV seriál)
Notarztwagen 7 (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
1974 Sergeant Berry (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
1969 Garden-Party (TV seriál)

Dokumentární

1983 Hinter den Fassaden... Von Menschen und Häusern (TV film)

Host

TV pořady

1965 Premieren von gestern (TV pořad)
1963 Die 'Kleinen' unserer Großen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace