foto

Käthe Haack

  • nar. 11.8.1897
    Berlín, Německá říše
  • zem. 5.5.1986 (88 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo

Herecká filmografie

Filmy

1983 Tatort - Fluppys Masche (TV film)
1980 Familienfest (TV film)
1978 Der Hit (TV film)
Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film)
1977 Grete Minde
1976 Die Illusion der Möglichkeit (TV film)
Rosaura kam um zehn (TV film)
1975 Lichtspiele am Preussenkorso (TV film)
1974 Lord z Barmbecku
1973 Black Coffee (TV film)
Chodec

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace