foto

Marie-Ange Dutheil

  • zem. 2.4.2005
    Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Rencontres de Joëlle, Les (TV film)
2000 Le Monde de Marty
1998 Interdit de vieillir (TV film)
1997 Lásky v Lisabonu
1994 Comme un air de retour
1992 Sept péchés capitaux, Les
1991 Eline Vere
1987 Les noces barbares
1982 Meurtres à domicile
Toute une nuit
1981 Adieu ma chérie (TV film)
Et pourtant elle tourne
Ursule Mirouët (TV film)
1978 Molière
1971 Araignée d'eau, L'

TV seriály

2000 Grand patron, Le (TV seriál)
1998 Crimes en série (TV seriál)
Marc Eliot (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Maigret u Vlámů (E02)
1979 Miss (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace