foto

Vincent Leclerc

  • nar. Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 L'Audition
Les salopes ou le sucre naturel de la peau
Pád amerického impéria
2015 Badge, The
REVENANT Zmrtvýchvstání
2014 Temps des roses, Le
2013 Mrtví a neklidní
The Storm Within
Útok na Bílý dům
2012 Smrtící naděje (TV film)
2010 Piché: entre ciel et terre
2008 Spřízněná duše
2007 Ma tante Aline
2006 Cesta hrůzy (TV film)
Dědictví strachu (TV film)
Guide de la petite vengeance
Indian Summer: The Oka Crisis
2004 Elvis Gratton 3: Le retour d'Elvis Wong
Hlava v oblacích
2003 Jane má schůzku (TV film)
Plastik Man
Štvaná žena
2002 Na stopě vraha (TV film)

TV seriály

2019 Alerte Amber (TV seriál)
Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 6 (S05E06)
Episode 5 (S05E05)
Episode 4 (S05E04)
další epizody (16)
Ruptures (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
Episode 10 (S05E10)
další epizody (12)
2018 Léo (TV seriál)
Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
Ruptures (TV seriál)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
Episode 10 (S04E10)
další epizody (12)
2017 Bad Blood (TV seriál)
Bellevue (TV seriál)
You Don't Understand Me at All (E08)
The Man Behind the Curtain (E07)
The Problem with the Truth (E06)
další epizody (7)
District 31 (TV seriál)
Episode 99 (S02E99)
Episode 98 (S02E98)
Episode 97 (S02E97)
další epizody (13)
Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Lance et Compte (TV seriál)
This Life (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Les Beaux Malaises (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Too Far, Fast-Forward! (S04E09)
Rewind, Rewind... (S04E08)
2011 19-2 (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You (S01E13)
Going Dutch (S01E11)
Dog Eat Dog (S01E10)
další epizody (10)
2010 Mauvais Karma (TV seriál)
Mirador (TV seriál)
2009 Gentleman, Le (TV seriál)
The Bitter End (TV seriál)
2008 Les Lavigueur, la vraie histoire (TV seriál)
2007 Belle-Baie (TV seriál)
2006 François en série (TV seriál)
2005 Au nom de la loi (TV seriál)
Les Bougon : c'est aussi ça la vie (TV seriál)
Contracteurs (S02E15)

Dokumentární

2015 Rêve de Champlain (TV seriál)
Legacy 1627-1635 (E06)
Huron country 1614-1628 (E05)
Iroquois Country 1608-1616 (E04)
další epizody (6)
2013 JFK: Nezvratný důkaz (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky