foto

Vincent Leclerc

  • nar. Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Badge, The
REVENANT Zmrtvýchvstání
2014 Temps des roses, Le
2013 Mrtví a neklidní
The Storm Within
Útok na Bílý dům
2012 Deadly Hope (TV film)
2010 Piché: entre ciel et terre
2008 Spřízněná duše
2007 Ma tante Aline
2006 Cesta hrůzy (TV film)
Dědictví strachu (TV film)
Guide de la petite vengeance
Indian Summer: The Oka Crisis
2004 Elvis Gratton 3: Le retour d'Elvis Wong
Hlava v oblacích
2003 Jane má schůzku (TV film)
Plastik Man
Štvaná žena
2002 Na stopě vraha (TV film)

TV seriály

2017 Bellevue (TV seriál)
You Don't Understand Me at All (E08)
The Man Behind the Curtain (E07)
The Problem with the Truth (E06)
další epizody (7)
2016 Les Pays d'en Haut (TV seriál)
2015 Lance et Compte (TV seriál)
This Life (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Too Far, Fast-Forward! (S04E09)
Rewind, Rewind... (S04E08)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You (S01E13)
Going Dutch (S01E11)
Dog Eat Dog (S01E10)
další epizody (10)
19-2 (TV seriál)
2010 Mauvais Karma (TV seriál)
Mirador (TV seriál)
2009 Gentleman, Le (TV seriál)
The Bitter End (TV seriál)
2008 Les Lavigueur, la vraie histoire (TV seriál)
2007 Belle-Baie (TV seriál)
2006 François en série (TV seriál)
2005 Au nom de la loi (TV seriál)
2004 Les Bougon: c'est aussi ça la vie (TV seriál)

Dokumentární

2013 JFK: Nezvratný důkaz (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace