foto

Joe Cobden

  • nar. 7.10.1978 (41 let)
    Halifax, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The New On Cinema Oscar Special (TV film)
2018 On the Basis of Sex
Sleeper (TV film)
2017 Nebezpečná něha
2016 Cycles
Příchozí
X-Men: Apokalypsa
2015 Born to be Blue
2014 Tah pěšcem
2013 Gibraltar
There's Been a Terrible Mistake
Čas sklizně
2012 Navždy spolu
2011 I Heart Doomsday
Zdrojový kód
2010 How to Rid Your Lover of a Negative Emotion Caused by You!
Peepers
Slow Dance
Ďábel
2009 Obludárium (TV film)
2008 Le Piège américain
Slepota
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
2005 Obchod s bílým masem (TV film)
2004 Den poté
Letec
2003 Hollywood severu
Rezidence Jericho
2002 Jackie Gleason (TV film)
Milujte svého zabijáka
Opuštěná
Summer
Švindl
2001 Náhle obnažená
2000 Norimberk (TV film)
Pes baskervillský (TV film)

TV seriály

2019 Cavendish (TV seriál)
The Beast (E01)
2018 Kravaťáci (TV seriál)
Right-Hand Man (S08E01)
2017 Bellevue (TV seriál)
You Don't Understand Me at All (E08)
The Man Behind the Curtain (E07)
The Problem with the Truth (E06)
další epizody (7)
Saving Hope (TV seriál)
Leap of Faith (S05E12)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Dvojklik (S07E22)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
This Life (TV seriál)
2014 Fargo (TV seriál)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch dvacátého století (S05E13)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Drunk and on Drugs Happy Funtime Hour, The (TV seriál)
Living in Your Car (TV seriál)
Pouštění žilou (TV seriál)
2009 The Line (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2001 All Souls (TV seriál)
Dice (TV seriál)
University (TV seriál)
2000 Live Through This (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Cycles
2010 Slow Dance

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Cycles
2010 Slow Dance

Producentská filmografie

Filmy

2016 Cycles

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Cycles

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky