foto

Daniel Gaudry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2000 Don Quijote (TV film)
1995 Jusqu'au bout de la nuit
1992 Mord im Atomkraftwerk (TV film)
1990 Le jeu du renard
1987 Club de rencontres
1985 À nous les garçons
1984 Nebezpečné známosti
1982 Dárek
1981 On n'est pas des anges... elles non plus
1980 My budoucí hvězdy
1978 L'Hôtel de la plage
1977 Une fille cousue de fil blanc
1976 Naše malé angličanky
1974 Dis-moi que tu m'aimes
Le pélican
Vous intéressez-vous à la chose?
1972 Paleček a obr
À la guerre comme à la guerre
1969 Erotissimo

TV seriály

1997 Pour être libre (TV seriál)
1995 Nové dívky od vedle (TV seriál)
Dívky od vedle (TV seriál)
Le Pote (E170)
Le Secret (E169)
La Vie continue (E166)
další epizody (4)
1994 Dívky od vedle (TV seriál)
Questions d'éducation (E98)
La Petite (E71)
Au coin de l'oeil (E69)
další epizody (27)
1993 Dívky od vedle (TV seriál)
L'Inconnu (E10)
L'Amour... Toujours l'amour (E09)
Le Petit Monstre (E08)
další epizody (5)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky