foto

Matthias Buss

  • nar. 1967
    Metelen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 So weit das Meer (TV film)
2016 1.000 Mexikaner (TV film)
Am Ende ist man tot
Das Mädchen aus dem Totenmoor (TV film)
2015 Harter Brocken (TV film)
Korridor Nr. 50
Veterinář vyšetřuje: Stará kletba (TV film)
2014 Mein Lover, sein Vater und ich (TV film)
2013 Tatort - Eine andere Welt (TV film)
Zur Sache, Macho! (TV film)
2012 Nejmilejší nepřítel
2011 Heimatgeschichten - Die Heidekönige (TV film)
2009 Místo činu: Brémy - Vraždy z lásky (TV film)
2008 Das Feuerschiff (TV film)
2004 Der Ausflug

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1997 Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky