foto

Susan Glover

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 In Sickness
2013 L'Extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spivet
2011 Bend, The
2010 Everywhere
Peepers
2009 Mrtví jako já
2008 Prom Wars: Love Is a Battlefield
Válečné hry 2: Kód smrti
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Převtělená
Vlna zabiják (TV film)
2005 Život s nepřítelem (TV film)
2004 Falešné sliby (TV film)
2003 Manželé Reaganovi (TV film)
Rezidence Jericho
Zeď tajemství (TV film)
2002 Divoký Mesiáš
Jack & Ella
2001 Heart: The Marilyn Bell Story (TV film)
2000 Norimberk (TV film)
Příběh Audrey Hepburnové (TV film)
Satanova vyšší dívčí (TV film)
Stardom
Two Thousand and None
1999 Vlak zvířátek (TV film)
1998 Going to Kansas City
Náhodné setkání
1997 Hysteria
Suspicious Minds
Top Secret
Vrah nebo oběť
1996 Freccia azzurra, La
Nevinná smrt
1995 Dr. Jekyll a slečna Hyde
Nesahejte na duhu
1993 David Copperfield (TV film) - vyp.
Divine Fate - vyp.
Jungle Jack - vyp.
Úctyhodná žena II (TV film)
1990 Touch of Murder, A
1989 Malarek
1988 Trestní zákon
1987 Marvelous Land of Oz, The - vyp.

TV seriály

2018 The Detectives (TV seriál)
Project Hitchhiker (S01E02)
2015 This Life (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
2010 My Life Me (TV seriál)
2009 The Bitter End (TV seriál)
2005 Admirál Bublina útočí (TV seriál)
2004 11 Somerset (TV seriál)
Hvězdné hádky (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
2003 Petits mythes urbains (TV seriál)
2001 Co je Andy? (TV seriál)
1999 Mona the Vampire (TV seriál)
X-Chromosome (TV seriál)
1998 Radio Active (TV seriál)
1997 Princezna Sissi (TV seriál) - vyp.
1996 Arthur (TV seriál)
1995 Příhody malé Lulu (TV seriál)
1993 Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál) - vyp.
Sirény (TV seriál)
1991 Heritage Minutes (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Cat ninden Teyandee (TV seriál) - vyp.
1987 Čaroděj ze země Oz (TV seriál) - vyp.
1986 Ozu no mahôtsukai (TV seriál) - vyp.

Dokumentární

2005 Deset dní do vítězství (TV film)
1995 Tajemství Mayů

TV pořady

1999 Just for Laughs: Montreal Comedy Festival (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace