foto

Jill Hennessy

  • nar. 25.11.1968 (49 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jillian Noel Hennessy pochází z Kanady. Od svých patnácti let se živila jako modelka. Později vystupovala jako pouliční zpěvačka, pořádala folkové večery a účinkovala v řadě hudebních produkcí. Hovoří italsky, francouzsky, španělsky a německy.

V roce 2000 se vdala za herce Paola Mastropietra, s nímž vychovává dva syny Marka a Gianniho. Na začátku devadesátých let byla v nejužším výběru na roli Dany Scully z Akt X. Když to nevyšlo, nastoupila do seriálu ZÁKON A POŘÁDEK a posléze se z ní stala protagonistka série DRZÁ JORDAN.

Lukáš "Kopik" Kopeček

Herecká filmografie

Filmy

2019 Crypto
2018 We Are Unsatisfied
2017 Confidential
The Other
2013 Kdybych měl křídla
2012 Dawn Rider
Sunshine Sketches of a Little Town (TV film)
2011 Bedňák
2010 Small Town Murder Songs
2008 Lymelife
2007 Divočáci
Oranges
2003 Abby Singer
2002 Love in the Time of Money
Samá voda
2001 Lovec policajtů
2000 Norimberk (TV film)
Podzim v New Yorku
The Acting Class
1999 Bar Florentine
Chutney Popcorn
Komodo
Molly
Row Your Boat
Two Ninas
1998 Dead Broke
Weekend Getaway
1997 Atentát
Od ucha k uchu
1996 Best of Ed's Night Party, The
Kiss & Tell
Střelila jsem Andyho Warhola
1994 Noviny
1993 RoboCop 3
Trip nach Tunis
1988 Příliš dokonalá podoba

TV seriály

2018 Crawford (TV seriál)
Can You Hear Me? (E12)
He's Bending Again (E11)
Manny's Way (E10)
další epizody (12)
Yellowstone (TV seriál)
Bull (TV seriál)
Jury Duty (S03E02)
2017 Barva moci (TV seriál)
Desátá hodina: Poslední tanec (E10)
Devátá hodina: Obrať se k bohu (E09)
Osmá hodina: Na dně (E08)
další epizody (10)
Černá listina (TV seriál)
The Harem (No. 102) (S04E11)
2014 Dobrá manželka (TV seriál)
Shiny Objects (S06E05)
The One Percent (S05E21)
A Few Words (S05E14)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
2011 Luck (TV seriál)
Two Prized Colts Go Head-to-Head (E09)
Ace Counters Smythe's Move with His Own (E08)
Ace and Claire Tour a Horse Farm (E07)
další epizody (9)
2007 Drzá Jordan (TV seriál)
Crash (S06E17)
D.O.A. (S06E16)
Dead Again (S06E15)
další epizody (17)
2006 Drzá Jordan (TV seriál)
Don't Leave Me This Way (S05E21)
Mace vs. Scalpel (S05E20)
Mysterious Ways (S05E19)
další epizody (12)
2005 Drzá Jordan (TV seriál)
Death Goes On (S05E09)
A Man in Blue (S05E08)
Road Kill (S05E07)
další epizody (21)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Dvojice (S02E08)
Drzá Jordan (TV seriál)
Necessary Risks (S04E09)
Fire in the Sky (S04E08)
What Happens in Vegas Dies in Boston (S04E07)
další epizody (22)
2003 Drzá Jordan (TV seriál)
Pandora's Trunk: Part 2 (S02E22)
Pandora's Trunk: Part 1 (S02E21)
Sunset Division (S02E20)
další epizody (13)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
Prisoner Exchange (S02E09)
Don't Look Back (S02E08)
Scared Straight (S02E07)
další epizody (22)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Blue Christmas (S01E10)
Digger: Part 2 (S01E09)
Digger: Part 1 (S01E08)
další epizody (10)
Ženy klanu Kennedyů (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Aftershock (S06E23)
Homesick (S06E22)
Pro Se (S06E21)
další epizody (15)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Angel (S06E08)
Humiliation (S06E07)
Paranoia (S06E06)
další epizody (22)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Scoundrels (S05E09)
Virtue (S05E08)
Precious (S05E07)
další epizody (21)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (S04E10)
Born Bad (S04E09)
American Dream (S04E08)
další epizody (10)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2000 The Acting Class

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace