foto

Jean-Marc Maurel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 P'tits gars Ladouceur, Les (TV film)
1994 Modrá přilba
1992 Cerf-volant, Le (TV film)
Max a Jeremie
1990 Le jeu du renard
1988 Le Crépuscule des loups (TV film)
1986 Justice de flic
1985 Brigade des moeurs
Joy a Joan
Pekelný vlak
Podivná policie
1984 Pochod ve stínu
Zúčtování
Černá listina

TV seriály

2009 Mac Orlan (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
Jardins secrets (S01E06)
2007 Kruhy v obilí (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Piège en eau douce (S09E01)
2003 Le tuteur (TV seriál)
1994 Les Yeux d'Hélène (TV seriál)
1993 Year in Provence, A (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
První polibky (TV seriál)
1986 Růžová knihovna (TV seriál)
1980 Jean Chalosse (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1993 Seconde B (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky