foto

Gale Tattersall

  • nar. 1948
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Trick Shot
2014 Atlas Shrugged: Part III
2013 Pět příběhů šílenství (TV film)
2002 Loď duchů
2001 13 duchů
1999 Bláznivá runway
Jack Bull (TV film)
1995 Pancéřová holka
Skrýš
Virtuozita
1991 Commitments, The
1989 Smyslná orchidej
1988 Homeboy
Vroom
1987 Árie
1986 Comrades
1985 Wings of Death
1980 Dark Water
1973 My Ain Folk
Wreck of the Batavia, The (TV film)

TV seriály

2018 Grace and Frankie (TV seriál)
The Home (S04E13)
The Rats (S04E12)
The Tub (S04E11)
další epizody (9)
2017 Grace and Frankie (TV seriál)
The Sign (S03E13)
The Musical (S03E12)
The Other Vibrator (S03E11)
další epizody (13)
2016 Grace and Frankie (TV seriál)
The Coup (S02E13)
The Party (S02E12)
The Bender (S02E11)
další epizody (13)
2015 Grace and Frankie (TV seriál)
The Vows (S01E13)
The Bachelor Party (S01E12)
The Secrets (S01E11)
další epizody (13)
2012 Dr. House (TV seriál)
Všichni umřou (S08E22)
Post mortem (S08E20)
To slovo na R (S08E19)
další epizody (12)
2011 Dr. House (TV seriál)
Nebezpečí paranoie (S08E08)
Mrtvý a pohřbený (S08E07)
Rodiče (S08E06)
další epizody (19)
2010 Dr. House (TV seriál)
Drobné oběti (S07E08)
Neštovice o rok více (S07E07)
Neplánované rodičovství (S07E05)
další epizody (17)
2009 Dr. House (TV seriál)
Wilson (S06E09)
Blažená nevědomost (S06E08)
Týmová práce (S06E07)
další epizody (22)
2008 Dr. House (TV seriál)
Radujme se, veselme se (S05E11)
Ať jedí koláče (S05E10)
Poslední možnost (S05E09)
další epizody (17)
2007 Dr. House (TV seriál)
Kdopak půjde z kola ven? (S04E09)
Kdo ví, nepoví (S04E08)
Ošklivec (S04E07)
další epizody (23)
2006 Dr. House (TV seriál)
Šťastné mini-vánoce (S03E10)
Hledá se Jidáš (S03E09)
Plácni krtka (S03E08)
další epizody (10)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Důkazy nelžou (S01E01)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Le Voyage Dans La Lune (E12)
The Original Wives Club (E11)
Galileo Was Right (E10)
další epizody (12)

Dokumentární

1973 Monster or Miracle? Sydney Opera House (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace