foto

Judith Parker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Ztracené dítě (TV film)
1986 Výběr (TV film)
1985 Other Lover, The (TV film)
1984 Seduction of Gina, The (TV film)
1983 First Affair (TV film)
1978 Are You in the House Alone? (TV film)
1977 Escape from Bogen County (TV film)
1975 Miles to Go Before I Sleep (TV film)

TV seriály

1999 Twice in a Lifetime (TV seriál)
1989 Studio 5-B (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1996 Our Friends in the North (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky