foto

Ellen Ten Damme

  • nar. 7.10.1967 (51 let)
    Warnsveld, Gelderland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Castingx
1997 Casper - První kouzlo (TV film)
Strážci vesmíru
1996 Brujas

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Die ewige Welle (TV film)
2014 De overgave
2012 Mijn vader is een detective: The Battle
2011 Mijn vader is een detective: De wet van 3
2009 Mijn vader is een detective
2008 Blackwater Fever
2007 Das Leuchten der Sterne (TV film)
Moordwijven
2005 Castingx
Suspect
2004 Ellektra
Ferienfieber
Můj bratr je pes
2003 Europe - 99euro-films 2
Interview podle van Gogha
2002 Atlantic Affairs (TV film)
Ctitel (TV film)
Fickende Fische
Místo činu: Berlín - Okno (TV film)
Volle maan
2001 Boran
Ein Teenager flippt aus (TV film)
Schizo
Vergeef me
2000 Conamara
Der Himmel kann warten
Die Hässliche (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Die Halbschwester (TV film)
1999 'Ne günstige Gelegenheit
An Amsterdam Tale
Herzlos (TV film)
Prachy, zbraně, jedno porno
Žádné vlaky, žádná letadla
1998 Das Paar des Jahres (TV film)
Kai Rabe gegen die Vatikankiller
Supersingle (TV film)
1997 Die Musterknaben
Superhvězdy
1996 Hoerenpreek
1995 Wilder Westerwald (TV film)
1994 Wildgroei
1993 Best Thing in Life, The
De kleine blonde dood
1992 Fear and Desire

TV seriály

2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Bronski & Bernstein (TV seriál)
Costa! (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Černá vdova (S05E02)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Combat (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Eenzame oorlog van Koos Tak, De (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
M'n Dochter en Ik (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Jiskefet (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2009 De TV kantine (TV pořad)
2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace