foto

Saraya-Jade Bevis

  • nar. 17.8.1992 (27 let)
    Norwich, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Souboj s rodinou
2017 Divoké vlny 2
2016 Scooby-Doo & WWE:Prokletí Speed Démona
2015 Santův malý pomocník

TV seriály

2016 WWE Ride Along (TV seriál)
2015 Swerved (TV seriál)
2014 Camp WWE (TV seriál)
2012 The JBL and Cole Show (TV seriál)

Dokumentární

2015 Unfiltered with Renee Young (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 WrestleMania XXXV (TV pořad)
2018 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Evolution (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2018 (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XXXIV (TV pořad)
2017 WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2016 WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
WWE Roadblock (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 The Beast in the East: Live from Tokyo (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Live from MSG 2015 (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 NXT Arrival (TV pořad)
NXT TakeOver (TV pořad)
Stone Cold Podcast: Live! (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders, Chairs and Stairs (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
2012 WWE Main Event (TV pořad)
2010 WWE NXT (TV pořad)
2009 WWE Superstars (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace