foto

Jon Shepodd

  • nar. 19.12.1925 (93 let)
    Birmingham, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Co se vlastně stalo s Baby Jane?
1960 I'll Give My Life
1958 Power of the Resurrection, The
1957 Dragoon Wells Massacre
Oregon Passage
The Garment Jungle
1956 Útok!
1955 The Return Of Jack Slade
1953 The Mississippi Gambler

TV seriály

1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1960 The Brothers Brannagan (TV seriál)
1959 Men Into Space (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
1956 Combat Sergeant (TV seriál)
The Adventures of Dr. Fu Manchu (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Casablanca (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky