foto

Jimmy Taenaka

  • nar. 27.11.1964 (54 let)
    Fort Ord, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Banting
Filial Party
Grace
2012 Dead Mine
2011 Muž z Pekingu (TV film)
2010 Tým tygra - Hora tisíce draků
2008 Ať jsi kdekoli (TV film)
Smrtící Kung Fu 2 (TV film)
2005 Říše tygra (TV film)
2003 Tequila: The Movie (TV film)
2000 Na ostří meče
1997 Psycho Sushi
1995 Cop Files (TV film)
Low Life, The
1994 Mafiánský synek
Muž stínu
1993 American Yakuza
1991 Zúčtování v Malém Tokiu

TV seriály

2015 Polosvěty (TV seriál)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Proti všem nepřátelům (S03E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace