foto

Sonja Romei

  • nar. 1973
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ein bisschen bleiben wir noch
2019 Die Toten von Salzburg - Mordwasser (TV film)
2017 CopStories: Stille Nacht (TV film)
2016 To nás teda dostalo
2012 Clara Sehen
2003 Čas vlků
2002 Der Gläserne Blick
2000 Mehr oder weniger
Ternitz, Tennessee
Überfall, Der
1997 Speak Easy
1995 Betongräser

TV seriály

2019 M - Vrah mezi námi (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
2012 Spuren des Bösen (TV seriál)
Racheengel (E02)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)

Dokumentární

2018 Fokus Mord - wahre österreichische Kriminalfälle (TV seriál) - vyp.

Divadelní záznam

2018 Boeing Boeing (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky