foto

Antonio Del Prete

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Transcendence
2012 88
2011 Truth About Angels, The
2006 Mission: Impossible III
2005 DeKronos - Il demone del tempo

TV seriály

2005 Císař Augustus (TV seriál)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
2003 Charlie Lawrence (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Daphne chystá večeři (S10E14)
2000 Dva z Queensu (TV seriál)
Restaurant Row (S02E23)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky