foto

Shin-yeong Jang

  • nar. 17.1.1984 (36 let)
    Gunsan, provincie Severní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Gang de Qin
Mubeobja
2005 Redeu ai
2004 Ggotpineun bomi omyeon
2002 Mudjima paemilli

TV seriály

2019 Babel (TV seriál)
2017 Jachelbalgwang opiseu (TV seriál)
2015 Nae maeum banjjakbanjjak (TV seriál)
2014 Cham joheun sijeol (TV seriál)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
2013 Gashiggot (TV seriál)
Hwanggeumui jegoog (TV seriál)
2012 Chugyeogja (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
Taeyangeui shinbu (TV seriál)
Wanbyeokhan seupayo (TV seriál)
Yeoje (TV seriál)
2010 Naneun junseolida (TV seriál)
2009 Jibeuro ganeun gil (TV seriál)
2007 Kyeowulsae (TV seriál)
2005 Hwansaeng - nekseuteu (TV seriál)
2003 Gwiyeowoon yeoin (TV seriál)
Jugdolog salanghae (TV seriál)
Samakuisaem (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Dongsangimong 2 : neoneun nae unmyeong (TV pořad)
Hasukjip ddaldeul (TV pořad)
2011 정글의 법칙 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky