foto

Shin-yeong Jang

  • nar. 17.1.1984 (36 let)
    Gunsan, provincie Severní Čolla, Jižní Korea

Herecká filmografie

Filmy

2010 Gang de Qin
Mubeobja
2005 Redeu ai
2004 Ggotpineun bomi omyeon
2002 Mudjima paemilli

TV seriály

2019 Babel (TV seriál)
2017 Jachelbalgwang opiseu (TV seriál)
2015 Nae maeum banjjakbanjjak (TV seriál)
2014 Cham joheun sijeol (TV seriál)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
2013 Gashiggot (TV seriál)

Galerie (8)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky