foto

Jacques Dhéry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Histoires de voyous: L'élégant (TV film)
1977 Comme sur des roulettes
Une fille cousue de fil blanc
1976 Lovec hlav
Svatý rok
1975 Akce Lady Marlène
1974 ...la main à couper
Cadoudal (TV film)
Impossible... pas français
L'Ange de la rivière morte (TV film)
Vincent, François, Paul a ti druzí...
1973 Insolent, L'
Pour Vermeer (TV film)
Violon de Vincent, Le (TV film)
1972 César a Rosalie
Le droit d'aimer
Monsieur Octave (TV film)
1971 Dossier prostitution
1963 La Contrebasse
La parole est au témoin
1962 Une grosse tête
1961 The Greengage Summer
1960 Recours en grâce
1958 Cette nuit-là
Chaque jour a son secret
La moucharde
Les Motards
Me and the Colonel
Prisons de femmes
Vive les vacances
1957 Assassins et voleurs
Charmants garçons
Dobrodružství Arsena Lupina
L'équipage au complet (TV film)
Méfiez-vous fillettes
1956 Mon curé chez les pauvres
Pardonnez nos offenses
Země, odkud přicházím
Zločin a trest
Zákon ulic
1955 Chantage
Kdyby všichni chlapi světa ...
1954 Rage au corps, La

TV seriály

1977 Fachoda (TV seriál)
1976 Vérité tient à un fil, La (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Erreurs judiciaires (TV seriál)
Jo Gaillard (TV seriál)
Marie-Antoinette (TV seriál)
Secret des dieux, Le (TV seriál)
1973 La ligne de démarcation (TV seriál)
Les coqs de minuit (TV seriál)
1972 Boussardel, Les (TV seriál)
1971 François Gaillard (TV seriál)
Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1967 Vidocq (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1955 Captain Gallant of the Foreign Legion (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace