foto

Henri Piégay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Héroïnes du mal, Les
1975 Příhody dívky O
1972 Je, tu, elles...
1971 Belle aventure, La (TV film)
Macédoine
1970 Le Désirable et le sublime
1969 Marie Waleska (TV film)
1967 Julie de Chaverny Ou La double méprise (TV film)
1966 La roulette russe (TV film)
1965 La grosse caisse
Nebe nad hlavou
1964 Château en Suede (TV film)
Les hommes (TV film)
1962 Théâtre de la jeunesse: L'auberge de l'ange gardien, Le (TV film)
1961 Kněžna de Cléves
1959 Trois mousquetaires, Les (TV film)

TV seriály

1975 Crise (TV seriál)
Erreurs judiciaires (TV seriál)
Jo Gaillard (TV seriál)
1974 À vous de jouer Milord (TV seriál)
1973 Lucien Leuwen (TV seriál)
Poker d'As (TV seriál)
Trois diamants plus une femme (TV seriál)
Témoignages (TV seriál)
Éloignement, L' (TV seriál)
1972 Chemins de pierre, Les (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
Rouletabille (TV seriál)
1964 Rocambole (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace