foto

Isaak Švarc

  • nar. 13.5.1923
    Romny, Poltavskaya guberniya, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 27.12.2009 (86 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2002 Istinnye proishestviya
2001 Dikarka
2000 Poslušaj, ně iďot li dožd'
1996 Bělyj prazdnik
Něsut meňa koni
1994 Veselenkaja pojezdka
1993 Eta ženščina v okně...
1992 Bělyj korol, krasnaja koroleva
Luna Park
1991 Genialnaya ideya
Mladá Kateřina Veliká (TV film)
1990 Mordaška
Popugay, govoryashchiy na idish
Zolotaja špaga
1989 Cyrano de Bergerac
Mujrim
Ně sošlis charakterami (TV film)
1988 Esperanza
Predlagaju ruku i serdce
Vam što, naša vlasť ne nravitsja?!
Vy čjo, staričjo?
1987 Mužskije portrety
1986 Divoká holubice
Licom k licu
Zontik dlja novobračnych
1985 Ploshchad Vosstaniya
Polevaja gvardija Mozžuchina
Sofja Kovalevskaja (TV film)
Vyjti zamuž za kapitana
Zakonnyj brak
1984 Něizvestnyj soldat (TV film)
1983 Blondinka za uglom
Dvoje pod odnim zontom
Letargija
Strž
Troje na šosse
1982 Nas věnčali ně v cerkvi
Naslednica po prjamoj
1981 Bílá vrána
Tovarišč Innokentij
1980 Ně streljajtě v bělych lebeděj (TV film)
Spasatěl
Ze života rekreantů
1979 Aktivní zóna (TV film)
Vtoraja vesna
1978 Gdě ty byl, Odissej?
V den prazdnika
1977 Nepřátelé
Poslední oběť
Směšnyje ljudi
Zolotaja mina
1976 Melodie bílých nocí
1975 Begstvo mistera Mak-Kinli
Děrsu Uzala
Hvězda kouzelného štěstí
1974 Když skončilo dětství
1973 Kapitan (TV film)
Čjornyj princ
1972 Karpuchin
Případ z dávno minulých dnů
Stancionnyj smotritel (TV film)
1971 Jegor Bulyčov i drugije
Prověrka osudem
Rasskaži mně o sebje
1970 Bílé slunce pouště
Karusel
Návrat svatého Lukáše
Zeljonyje cepočki
1969 Bratři Karamazovi
Tolko tri noči
1968 Živá mrtvola
1967 Chetyre stranitsy odnoy molodoy zhizni
Žeňa, Ženěčka a 'Kaťuša'
1966 Kto pridumal koleso?
1965 Rabočij posjolok
1962 Divoký pes Dingo
Nebezpečná trasa
1961 Dny všední a sváteční
1960 Leningradské nebe I.
Leningradské nebe II.
1959 Naše dopisovatelka

TV seriály

1985 Děti solnca (TV seriál)
1980 Kanikuly Kroša (TV seriál)
1976 Žizň i směrť Ferdinanda Ljusa (TV seriál)
1975 Strogovy (TV seriál)
1974 Solomennaja šljapka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace