foto

Peter Obermann

  • nar. 1950

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Die Kinder meines Bruders (TV film)
2008 1:0 für das Glück (TV film)
2006 Die Liebe kommt selten allein (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus (TV film)
2005 Tatort - Todesbrücke (TV film)
V cizí kůži
2004 Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödliches Schweigen (TV film)
2003 Die Frau des Architekten (TV film)
Děti mé snoubenky (TV film)
Lichter
1989 Vloupání

TV seriály

2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Thermodynamik (S01E09)
2007 Kriminalista (TV seriál)
Spálené štěstí (S01E05)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Věc cti (S05E10)
2001 Kumpáni (TV seriál)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky