foto

Jeong-eun Kim

  • nar. 4.3.1976 (43 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Miseuteo Ko
2009 Sik gaek : kimchi jeon jaeng
2008 Uri saengae choegoui sungan
2006 Jal sarabose
2005 Sarangni
2004 Nae namjaui romaenseu
2003 Buleora bombaram
Nabi
2002 Gamunui yeonggwang
Jaemitneun yeonghwa

TV seriály

2017 Dyueol (TV seriál)
2015 Yeojareul woolryeo (TV seriál)
2012 Hanbando (TV seriál)
Woolalla booboo (TV seriál)
2010 Naneun junseolida (TV seriál)
2008 Jonghap byeongwon 2 (TV seriál)
2006 Yeonin (TV seriál)
2004 Pariui yeonin (TV seriál)
2001 Yeoin cheonha (TV seriál)
2000 Dangshin ttaemune (TV seriál)
Ei poseu (TV seriál)
Eveui modeun geot (TV seriál)
Medikeol senteo (TV seriál)
1999 Haeng jin (TV seriál)
Nalmada haengbokhae (TV seriál)
Nunmuli boilkkabwa (TV seriál)
1998 Haebaragi (TV seriál)
1997 Boksuhyeoljeon (TV seriál)
Yeseuteodeyi (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Miun uri saekki (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace