foto

Mi-sook Kim

  • nar. 26.3.1959 (58 let)
    Soul, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Yeonin
2007 Sebeun deijeu
2005 Malaton
1983 2wol 30ilsaeng
1980 Usansokui se yeoja

TV seriály

2017 Babsangeul chrineun namja (TV seriál)
2016 Okjoonghwa (TV seriál)
Woolijibe saneun namja (TV seriál)
2015 Butakhaeyo eomma (TV seriál)
Yeowangui kkot (TV seriál)
2014 Gibun joheunnal (TV seriál)
2013 Guam Heojoon (TV seriál)
Hwanggeumui jegoog (TV seriál)
Sagunbunho 113 (TV seriál)
2011 Insoodaebi (TV seriál)
Nae sarang nae gyeotae (TV seriál)
Oneulman gatara (TV seriál)
Siti hyunteo (TV seriál)
2010 Yiutjip wensoo (TV seriál)
2009 Chanranhan yusan (TV seriál)
2008 Saranghae euljima (TV seriál)
2007 Hwangkeum shinbu (TV seriál)
Lobiseuteu (TV seriál)
2006 Gangi doeeo mannari (TV seriál)
2005 여왕의 조건 (TV seriál)
2004 Toji (TV seriál)
2001 Oechul (TV seriál)
Pureun angae (TV seriál)
1999 Seulpeun yuhok (TV seriál)
1998 Sarang (TV seriál)
1997 San (TV seriál)
1996 Saranghal ttaekkaji (TV seriál)
Saranghandamyeon (TV seriál)
1995 Koriah geyiteu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace