foto

So-yeon Kim

  • nar. 2.11.1980 (38 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Baewooneun baewooda
2012 Gabi
2011 Athena: Bohyně války
2010 IRIS: Spiknutí zla
2007 Haebuhak gyosil
2005 Sedm mečů
2003 Choihui mancheon

TV seriály

2019 Sesangeseo Jeil Yebbeun Nae Ddal (TV seriál)
2018 Sikeurls madeo (TV seriál)
2017 20segi sonyeonsonyeo (TV seriál)
2016 Gahwamansaseong (TV seriál)
Hanbun deo happyending (TV seriál)
2015 Soonjunge banhada (TV seriál)
2014 Lomaenseuga pilyohae sijeun 3 (TV seriál)
2013 Ailiseu 2 (TV seriál)
Toowikseu (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
2011 Naeili omyeon (TV seriál)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
Dokteo chaempeu (TV seriál)
Geomsa peurinseseu (TV seriál)
2009 Ailiseu (TV seriál)
2008 Sikgaek (TV seriál)
2005 Kaeulsonagi, Gaeul Sonagi (TV seriál)
2004 2004 Ingansijang (TV seriál)
Haetbit ssodajida (TV seriál)
2002 Keuhaetsali naege (TV seriál)
Samchongsa (TV seriál)
2000 Eveui modeun geot (TV seriál)
1999 Urineun gil ilheun jakeun saereul boatda (TV seriál)
1998 Saranghae saranghae (TV seriál)
Seungbusa (TV seriál)
Soonpoong sanbooingwa (TV seriál)
1997 Jeong ttae mune (TV seriál)
Yeseuteodeyi (TV seriál)
1996 Gaseumeul yeoleora (TV seriál)
Ilgopgaeui sutgarak (TV seriál)
Singohapnida (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Miun uri saekki (TV pořad)
2014 Bijeongsanghoedam (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace