foto

Jany Gastaldi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Manipulations (TV film)
2007 Andalucía
2002 Idol
1994 Mina Tannenbaum
1989 Baxter
1985 Topos
1983 Edith a Marcel
Le rez-de-chaussée
1982 Mersonne ne m'aime (TV film)
1980 Fernand
Le misanthrope (TV film)
1977 La Communion solennelle
1973 Maître Zaccharius (TV film)

TV seriály

1998 Avocats & associés (TV seriál)
Prise dans la toile (S01E02)
1989 La grande cabriole (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky