foto

Glenda Braganza

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nebezpečná laskavost
Robbery
2013 Zase doma (TV film)
2012 Imaginaerum
Terapie strachu (TV film)
Únos
2011 Identity (TV film)
2008 Infected (TV film)
Po smrti
Smrtící posedlost (TV film)
2006 Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
Má první svatba
Směr smrt (TV film)
2005 Past (TV film)

TV seriály

2019 Chirurgové (TV seriál)
Blood and Water (S15E16)
2018 Impulse (TV seriál)
New Beginnings (S01E10)
Schitt's Creek (TV seriál)
The Rollout (S04E11)
2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
Warriors (S01E11)
Orphan Black (TV seriál)
Clutch of Greed (S05E02)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Od Murdocha k věčnosti (S10E14)
2016 American Gothic (TV seriál)
The Veteran in a New Field (E10)
The Oxbow (E09)
Degrassi: Next Class (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Pramen věčného mládí (S10E09)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Fearless (S03E17)
A Simple Plan (S03E16)
Remains of the Day (S03E15)
další epizody (6)
2014 Saving Hope (TV seriál)
The Other Side of Midnight (S03E09)
The Heartbreak Kid (S03E08)
Breaking Away (S03E05)
další epizody (14)
2013 Cracked (TV seriál)
Old Soldiers (S01E12)
Saving Hope (TV seriál)
Vamonos (S02E09)
Bed One (S02E07)
All Things Must Pass (S02E06)
další epizody (7)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
Ride Hard or Go Home (S01E12)
The Law of Contagion (S01E11)
další epizody (12)
2010 Vometáci (TV seriál)
2007 St. Urbain's Horseman (TV seriál)
2006 Business, The (TV seriál)
2004 Naked Josh (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace