foto

Marcelle Barreau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Čtyři hvězdičky
2002 Má kamera a já
1994 L'histoire du garçon qui voulait qu'on l'embrasse
1992 L.627
1989 La jalousie
1988 Anna
1985 Rouge baiser
1984 Le dialogue des Carmélites (TV film)
Les timides aventures d'un laveur de carreaux (TV film)
Tueur triste, Le (TV film)
Île de la jeune fille bleue, L' (TV film)
1983 Éducation anglaise
1982 Paříž, jednou večer (TV film)
Retour d'Elisabeth Wolff, Le (TV film)
1981 Dívka z Lotrinska
1979 Pourquoi Patricia? (TV film)
1978 Sale rêveur
Temps d'une république: Un soir d'hiver, place de la Concorde, Le (TV film)
1976 Cousin Pons, Le (TV film)
1974 L'Ange de la rivière morte (TV film)
Père Noël est en prison, Le (TV film)
1973 Mauvais, Le (TV film)
Romain Kalbris (TV film)
1972 Tuile à loups, La (TV film)
1971 Ivetta (TV film)

TV seriály

2000 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Pour l'exemple (S06E03)
1987 Anna (TV seriál)
Marc et Sophie (TV seriál)
1985 Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
1981 Sans famille (TV seriál)
1980 Amours des années folles, Les (TV seriál)
Dobytí nebe (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1978 Le temps d'une République (TV seriál)
Provaz na krku (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Mini-chroniques (TV seriál)
1973 L'éducation sentimentale (TV seriál)
La ligne de démarcation (TV seriál)
Les coqs de minuit (TV seriál)
1972 Pot-Bouille (TV seriál)
1971 Tang (TV seriál)
1969 Les cent livres des hommes (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky