foto

Maria Kwiatkowsky

  • nar. 23.4.1985
    Berlín, Berlin, Německo
  • zem. 4.7.2011 (26 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Die Erfindung der Liebe
2012 Polizeiruf 110 - Einer trage des anderen Last (TV film)
2009 Bloch - Bauchgefühl (TV film)
Die Ex bin ich (TV film)
2008 Tatort - Der frühe Abschied (TV film)
2005 Liebe Amelie (TV film)
2004 En garde

TV seriály

2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Schwein (S10E12)
2009 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vergessen und vergeben (E10)
2008 Torstraße intim (TV seriál)
2006 Správná dvojka (TV seriál)
Zahn um Zahn (E34)
2002 Bloch (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky