foto

Valerie Landsburg

  • nar. 12.8.1958 (61 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Rocker
2000 Bar Hopping (TV film)
1994 Noční děs (TV film)
One of Her Own (TV film)
1993 Úder do ticha (TV film)
1990 Děti (TV film)
Unspeakable Acts (TV film)
Vítej doma, Roxy Carmichaelová
1989 The Ryan White Story (TV film)
1984 Be Somebody or Be Somebody's Fool!
1980 Marathon (TV film)
1979 The Triangle Factory Fire Scandal (TV film)
1978 Thank God It's Friday

TV seriály

2003 Columbo (TV seriál)
Columbo má rád noční život (S10E14)
1986 All Is Forgiven (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1976 Kids from C.A.P.E.R., The (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Offer and Compromise
2005 Smrtící instinkt
1997 Plameny lásky
Ukradená láska

TV seriály

2002 Nejlepší sex (TV seriál)
1996 Women: Stories of Passion (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace