foto

Tomáš Tobola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zloději zelených koní
2015 Last Knights
2014 Piknik (TV film)
2012 Muž, který se směje
Ve stínu
2011 Dobrodružství Philiberta, kapitána paniců
2009 Solomon Kane

TV seriály

2019 Krejzovi (TV seriál)
Mise na Mars (S02E12)
Rapl (TV seriál)
Dobro došli! (S02E13)
Ryba smrdí od hlavy (S02E12)
2018 Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Doživotní chyba (S01E03)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky