foto

Yannick Van Nieuwenhove

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Les Mariées de l'isle Bourbon (TV film)
1998 Une grosse bouchée d'amour (TV film)
1997 Miracle à l'Eldorado (TV film)
1995 Zloděj a boxer
1994 Flics de choc: Le dernier baroud (TV film)
1992 Amour assassin, L' (TV film)
1990 Autrichienne, L'
L'Africana

TV seriály

2011 Signature (TV seriál)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Une place au soleil (1/2) (S05E13)
2006 Tajemství Sopky (TV seriál)
1998 Žena zákona (TV seriál)
Mémoire perdue (S03E01)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Jedna a jedna je šest (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 Commandant Nerval (TV seriál)
Refuge, Le (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky