foto

Lotte Loebinger

  • nar. 10.10.1905
    Kattowitz, Horní Slezsko, Německá říše
  • zem. 9.2.1999 (93 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Ein Letzter Wille (TV film)
Heller Tag
1993 Adamski
1990 Die Taube auf dem Dach
Marie Grubbe (TV film)
1989 Grüne Hochzeit
1986 Jan auf der Zille
1985 Kartenhaus, Das (TV film)
Mein lieber Onkel Hans (TV film)
1983 Der Mann mit dem Ring im Ohr
Mann und sein Name, Der (TV film)
1982 Melanie van der Straaten (TV film)
Princ za sedmero moři
Woll'n wir tauschen? (TV film)
1981 Die Erbschaft (TV film)
Eda a Unku
1979 Guten Morgen, du Schöne: Julia - Rentnerin - 82 Jahre (TV film)
Tull (TV film)
1978 Blanka (TV film)
Ich will nicht leise sterben (TV film)
Sonnig - aber Frosteinbrüche (TV film)
1975 Bin ich Moses? (TV film)
1974 Die Mission (TV film)
Maria (TV film)
Zwischen vierzig und fünfzig (TV film)
1973 Král pouště z Brandenburgu
Liebe für Liebe (TV film)
1969 Ljubow Jarowaja (TV film)
1967 Kinder der Sonne (TV film)
Wolodja (TV film)
1965 Der Teufelsschüler (TV film)
1964 Als Martin vierzehn war
Engel im Fegefeuer
Onkel Wanja (TV film)
Rummelplatz (TV film)
1960 Světla nad močálem
Toter Winkel (TV film)
1959 Musterknaben
1958 Ročník 21
Sie kannten sich alle
1957 Schlösser und Katen
Urlaub wider Willen (TV film)
1955 52 týdnů je rok
Einmal ist keinmal
1954 Čert z Mlýnského vrchu
1952 Osudy žen
1950 Chladné srdce
Zachránce matek
1948 Grube Morgenrot
Straßenbekanntschaft
Und wieder 48
1947 Ehe im Schatten
1946 Irgendwo in Berlin
1936 Borcy
1933 Dcerušky pana starosty
1932 Das erste Recht des Kindes
1931 Vrah mezi námi

TV seriály

1991 Ein Engel namens Flint (TV seriál)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ein Kartenhaus (E92)
1980 Das Mädchen Störtebeker (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
Guten Morgen, du Schöne (TV seriál)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Erzwungene Liebe (E38)
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Die Kraftprobe (E29)

Dokumentární

1993 Wehner - Die unerzählte Geschichte (TV film)

Divadelní záznam

1989 Testamente (divadelní záznam)
1984 Drei Schwestern (divadelní záznam)
1977 Die Letzten (divadelní záznam)
1961 Und das am Heiligabend (divadelní záznam)
1956 Der Weg nach Füssen (divadelní záznam)