foto

Severin Sonntag

  • nar. 21.12.1995 (24 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Van Riper
2007 Ein Paradies für Pferde (TV film)
2006 Zwei Herzen und zwölf Pfoten (TV film)
2005 Hlasy minulosti II (TV film)
Vítej doma! (TV film)
2004 Untreu (TV film)
2003 Hlasy minulosti (TV film)
Mädchen Nr. 1 (TV film)
2002 Auch Engel wollen nur das Eine (TV film)
Místo činu - Fantom v bytě (TV film)
Polizeiruf 110 - Silikon Walli (TV film)

TV seriály

2014 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zirkus Fratinelli (S06E01)
2013 Zeit der Helden (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2004 Hotel snů (TV seriál)
Mauritius (E02)
1998 Siska (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky