foto

Annette Simon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Der Kommissar und das Kind (TV film)
Zwei (TV film)
2016 A Dangerous Fortune (TV film)
Das beste Stück vom Braten (TV film)
2014 Zwei mitten im Leben (TV film)
2012 Clarissas Geheimnis (TV film)
Wolff - Kampf im Revier (TV film)
2010 Blond bringt nix (TV film)
2008 Hindernisse des Herzens (TV film)
Lilys Geheimnis (TV film)
Smrtící včely (TV film)
Čtyři do páru (TV film)
2007 Die Masche mit der Liebe (TV film)
2006 Meine Mutter tanzend (TV film)
Má krásná nepřítelkyně (TV film)
Nikdy nevěř svému zeti (TV film)
2003 Antonia - Tränen im Paradies (TV film)
Chci tě (TV film)
2002 Nicht ohne deine Liebe (TV film)
2001 Antonie (TV film)

TV seriály

2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Alles was ich bin (E06)
Familienbande (E05)
Am Scheideweg (E04)
další epizody (6)
2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky