foto

Michael Cullen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Iron Sky
Za borovicovým hájem
2008 Calling It Quits
2007 Svatba podle Margot
1999 On the Q.T.
1997 Vražda v přímém přenosu (TV film)
1995 Hra se smrtí
Mrtvý muž přichází
1993 Mladí Američané
1992 Malcolm X
1990 Equal Justice (TV film)

TV seriály

2018 The Small (TV seriál)
2017 Drápy (TV seriál)
Batshit (S01E05)
2016 Černá listina (TV seriál)
Féma č.132 (S03E12)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
The Combination (S03E02)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smoked (S12E24)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Pomsta zlomené čelisti (E13)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
Six Degrees (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Charisma (S06E07)
Právo a pořádek (TV seriál)
Everybody Loves Raimondo's (S14E20)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
Queens Supreme (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Jed (S01E07)
2000 Ed (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Znovu na světě (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Marathon (S10E06)
1998 Trinity (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
DWB (S09E02)
Monster (S08E24)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Bad Faith (S05E20)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Born Bad (S04E09)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
The Troubles (S01E20)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
1983 Loving (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace