foto

Monika Gossmann

  • nar. 10.12.1981 (36 let)
    Alma-Ata, Kazachstán, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Neprominutý
2017 Anna Fucking Molnar
2012 Iron Sky

TV seriály

2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)

Dokumentární

2013 George (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace