foto

Andrew Buchanan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Peter Allen: Not the Boy Next Door (TV film)
2014 Sbal prachy a jeď
2012 Fatal Honeymoon (TV film)
Iron Sky
2010 Breathless
Sestry války (TV film)
2007 Zabij, nebo budeš zabit
2006 Krutá odveta (TV film)
2001 Akce kachna
1999 Chameleon II (TV film)
Halířový román
1996 Neústupný
1982 Clinic, The

TV seriály

2018 Harrow (TV seriál)
Peccata Patrisi (E08)
Pia Mater (E07)
Non Sum Qualis Eram (E05)
Safe Harbour (TV seriál)
2016 Wanted (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 Reef Doctors (TV seriál)
2011 SLiDE (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
Zvířátka z farmy (TV seriál)
2006 Monarch Cove (TV seriál)
RAN: Remote Area Nurse (TV seriál)
Taylor má trable (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
Roar (TV seriál)
1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Dokumentární

1999 Making of 'Chameleon II: Death Match', The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace