foto

Susanne Seidler

  • nar. 29.8.1959 (61 let)
    Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ein unverbesserlicher Dickkopf (TV film)
1996 Trip - Die nackte Gitarre 0,5, Der
1987 Miss Sara Sampson (TV film)
1976 Klaunovy názory

TV seriály

2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
1998 Die Anrheiner (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky