foto

Lotti Krekel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Tatort - Restrisiko (TV film)
1995 Schräge Vögel (TV film)
1993 Gartenkrieg, Der (TV film)
Sommerliebe (TV film)
1991 Der fröhliche Weinberg (TV film)
1989 Affäre Nachtfrost (TV film)
1986 Geld oder Leber!
1974 Zabójstwo w Catamount
1971 Täter auf der Spur - Flugstunde, Dem (TV film)
Vier Tage unentschuldigt (TV film)
1969 Der Etappenhase (divadelní záznam)
1968 Der Meisterboxer
Der Saisongockl (divadelní záznam)
Pension Schöller (TV film)
1967 Der kühne Schwimmer (divadelní záznam)
Der ungläubige Thomas (divadelní záznam)
Gemüse und Liebe engros (TV film)
Třetí rukavice (TV film)
1966 Rote Tuch, Das (TV film)
1965 Drei kölsche Jungen (divadelní záznam)
Leutnant Nant (TV film)
Zwei Dickköpfe (divadelní záznam)
1964 Der Pedell (divadelní záznam)
Hofloge (TV film)
Zwangseinquartierung (divadelní záznam)
1963 Waidmannsheil (divadelní záznam)
Was soll werden, Harry? (TV film)
1962 Bubusch (TV film)
Schönes Wochenende (TV film)
Tante Jutta aus Kalkutta (divadelní záznam)
1961 Der Hochtourist
Im Nachtjackenviertel (divadelní záznam)
Schweinefleisch in Dosen (divadelní záznam)
1960 Der wahre Jakob
Willy, der Privatdetektiv
1958 Die spanische Fliege (divadelní záznam)
1957 Etappenhase, Der
1956 Der Etappenhase (divadelní záznam)

TV seriály

2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
2007 Big Ben (TV seriál)
Oheň a žár (S13E02)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1996 Mit einem Bein im Grab (TV seriál)
1994 Weltings vom Hauptbahnhof - Scheidung auf Kölsch, Die (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
Zum Stanglwirt (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
1991 Drei Dschungeldetektive, Die (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
Der Schiedsmann (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1978 MS Franziska (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1963 Tim Frazer (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky