foto

Andreas Konzack

  • nar. 11.8.1968 (49 let)
    Gustavsburg, Hessen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mein Kampf mit Hitler (TV film)
Schneewittchen muss sterben (TV film)
2012 Iron Sky
Můj německý přítel
2010 Nydenion
2009 Kopf oder Zahl

TV seriály

1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace