foto

Monika Peetz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Die Dienstagsfrauen - Zwischen Kraut und Rüben (TV film)
2013 Die Dienstagsfrauen - Sieben Tage ohne (TV film)
2012 Deckname Luna (TV film)
Und weg bist Du (TV film)
2011 Die Dienstagsfrauen (TV film)
2010 Pozdravy z Amsterodamu (TV film)
2009 Die Rebellin (TV film)
2007 Noch einmal zwanzig sein ... (TV film)
2004 Zvláštní chůva (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

1998 Die unerwünschte Zeugin (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Feuer! (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Netz der Spinne (TV film)
1996 Doktor Knock (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Gespenster (TV film)
1993 Adamski

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Timboektoe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky