foto

Dascha Polanco

  • nar. 3.12.1982 (37 let)
    Santa Domingo, Dominikánská republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Samaritan
Život v Heights
2019 Irčan
2016 The Perfect Match
2015 Joy
2014 Švec
2013 Dej mi domov

TV seriály

2019 Evil (TV seriál)
3 Stars (S01E03)
Když nás vidí (TV seriál)
Part Three (E03)
Ruská panenka (TV seriál)
Cesta ven (S01E07)
Odraz (S01E06)
Komplex nadřazenosti (S01E05)
další epizody (4)
Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
Basa (S07E12)
Bůh žehnej Americe (S07E11)
další epizody (12)
2018 American Crime Story (TV seriál)
V pasti (S02E09)
Pátrání (S02E02)
Muž, který žil módou (S02E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Svoboda (S06E13)
Trable na druhou (S06E12)
Temný zvrat (S06E11)
další epizody (13)
2017 Orange Is the New Black (TV seriál)
Svírání (S05E09)
Přivázaní ke kolejím (S05E08)
Komplet bobr, poloviční Snickers (S05E07)
další epizody (9)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
Králík, lebka, králík, lebka (S04E10)
další epizody (10)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (12)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
další epizody (11)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Podraz mě jednou (S01E12)
Vysoké citlivky (S01E11)
další epizody (13)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Firebomb (E02)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Trajectories (S01E10)

Dokumentární

2019 Netflix vs. the World - a.z.

Host

TV pořady

2015 2015 Billboard Music Awards (TV pořad)
67. Emmy Awards (TV pořad)
2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
Celebrity Name Game (TV pořad)
2013 The Real (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
1991 E! News (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky