foto

Walter Schultheiß

  • nar. 25.5.1924 (95 let)
    Tübingen, Württenberg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mordkommission Calw - Schattenkrieger
2016 Laible und Frisch: Do goht dr Doig
2013 Globální hráč
2012 Der Schwarzwaldhof - Der verlorene Sohn (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Lauter Liebe (TV film)
2010 Der Schwarzwaldhof - Alte Wunden (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Forellenquintett (TV film)
2009 Der Schwarzwaldhof - Falsches Spiel (TV film)
2008 Der Heckenschütze (TV film)
Der Schwarzwaldhof (TV film)
2007 Tatort - Bienzle und die große Liebe (TV film)
Tatort - Bienzle und sein schwerster Fall (TV film)
2006 Místo činu - Vražda v městské tržnici (TV film)
Tatort - Bienzle und der Tod im Weinberg (TV film)
2005 Tatort - Bienzle und der Feuerteufel (TV film)
Tatort - Bienzle und der Sizilianer (TV film)
2004 Tatort - Bienzle und der steinerne Gast (TV film)
2002 Tatort - Bienzle und der Tag der Rache (TV film)
2001 Tatort - Bienzle und der Todesschrei (TV film)
Tatort - Bienzle und der heimliche Zeuge (TV film)
2000 Tatort - Bienzle und das Doppelspiel (TV film)
1996 Reise nach Weimar (TV film)
1995 Tatort - Bienzle und der Mord im Park (TV film)
1994 Drei Tage im April (TV film)
Traumstreuner
1993 's elektrisch' Herz (TV film)
1983 Tatort - Mord ist kein Geschäft (TV film)
1979 Blauer Himmel, den ich nur ahne (TV film)
Kirche zu verkaufen (TV film)
1977 Tatort - Himmelblau mit Silberstreifen (TV film)
1971 Eine unwürdige Existenz (TV film)
1969 Im Auftrag der schwarzen Front (TV film)

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Laible und Frisch (TV seriál)
2008 Dědička hotelu (TV seriál)
2005 Ein Fall für B.A.R.Z. (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
König von Bärenbach, Der (TV seriál)
Matchball (TV seriál)
1991 Drei Dschungeldetektive, Die (TV seriál)
1990 Pfarrerin Lenau (TV seriál)
Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1988 Oh Gott, Herr Pfarrer (TV seriál)
1986 Der Eugen (TV seriál)
1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die falsche Diagnose (S01E13)
Die Wunderquelle (S01E07)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
Köberle kommt (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1968 Chronik der Familie Nägele (TV seriál)
1963 Schwäbische Geschichten (TV seriál)
1961 Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky