foto

Flora Montgomery

  • nar. 4.1.1974 (45 let)
    Grey Abbey, Ards, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Wodehouse in Exile (TV film)
2012 Endeavour - Pilotní díl (TV film)
2009 Search, The
2008 The Daisy Chain
2007 Anner House (TV film)
2006 After...
Rabbit Fever
Základní instinkt 2
2005 Z očí do očí
2003 Benedict Arnold: A Question of Honor (TV film)
Friday Night In
Goldfish Memory
Pohádka mého života (TV film)
2002 The Last
2001 Zamilovaní andělé
2000 When Brendan Met Trudy
1998 Bouřlivé výšiny (TV film)
Oholený klenotník (TV film)
1997 Perfect Blue, The

TV seriály

2018 Skandál po anglicku (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2014 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Quirke (TV seriál)
Elegy for April (E03)
2012 Endeavour (TV seriál)
2009 Father & Son (TV seriál)
2007 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Skleněný král (S10E03)
2005 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Under the Dragon's Tail (E03)
2004 Pulling Moves (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Poor Tom Is Cold (E02)
Except the Dying (E01)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2000 Metropolis (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda Rogera Ackroyda (S07E01)
1998 Heat of the Sun (TV seriál)
Jistá spravedlnost (TV seriál)
1997 Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
1995 The Governor (TV seriál)

Dokumentární

1998 Body Story (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Bazaar: Za nákupy po světě (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky