foto

Antonio Putignano

  • nar. 1.5.1961 (58 let)
    Brindisi, Apulie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Spur der Mörder (TV film)
2014 I muži mají své dny
2012 Komisař Costa: Smrt v kuchyni (TV film)
Náš malý likvidátor (TV film)
2011 Komisař Costa: Chuť na vraždu
Nina sieht es ...!!! (TV film)
Schmidt & Schwarz (TV film)
2010 Po čem muži touží (TV film)
2009 Meine wunderbare Familie in Costa Rica (TV film)
2008 Herrscher von Edessa, Der
Smrtící lavina (TV film)
2007 Sehnsucht nach Rimini (TV film)
2005 Was für ein schöner Tag (TV film)
2003 Tatort - Romeo und Julia (TV film)
2001 Ein Sommertraum (TV film)
Es muss Liebe sein (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Dobří přátelé (TV film)
1999 Doppelpack - Das Duell (TV film)
1998 Benátky pro čtyři
1996 Echte Kerle
1995 Willkommen in Babylon (TV film)
1992 Liebesreise des Herrn Matzke, Die

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2009 Normal is des ned! (TV seriál)
2008 Meine wunderbare Familie (TV seriál)
2001 Boegers, Die (TV seriál)
Der Solist (TV seriál)
Niemandsland (E02)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1990 Lauter nette Nachbarn (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky