foto

Laure Bonin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Famille décomposée (TV film)
2008 État de manque (TV film)
2006 Kde je Sára? (TV film)
2003 Ptačí chřipka (TV film)
2002 Angelina (TV film)
2001 Judicaël (TV film)
1999 Petits nuages d'été (TV film)
1998 Moissons de l'océan, Les (TV film)
1997 Sans cérémonie (TV film)
1992 Le fils d'un autre (TV film)
Élixir d'amour, L' (TV film)
1990 Équipe de nuit
1984 Partenaires
1983 Cercle des passions, Le
1974 Per amare Ofelia

TV seriály

2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky