foto

Claude d'Anna

  • nar. 31.3.1945 (74 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 La déesse aux cent bras (TV film)
2010 Famille décomposée (TV film)
2008 État de manque (TV film)
2006 Kde je Sára? (TV film)
2003 Ptačí chřipka (TV film)
2002 Angelina (TV film)
2001 Judicaël (TV film)
1999 Petits nuages d'été (TV film)
1998 Moissons de l'océan, Les (TV film)
1997 Sans cérémonie (TV film)
1995 Daisy et Mona
1992 Le fils d'un autre (TV film)
Élixir d'amour, L' (TV film)
1990 Équipe de nuit
1984 Partenaires
1983 Cercle des passions, Le
1980 Něžné sestřenice
1978 Ordre et la sécurité du monde, L'
1975 Trompe l'oeil
1972 Pente douce, La

TV seriály

2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
2002 Garonne (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Famille décomposée (TV film)
2008 État de manque (TV film)
2006 Kde je Sára? (TV film)
2002 Angelina (TV film)
2001 Judicaël (TV film)
1995 Daisy et Mona
1992 Élixir d'amour, L' (TV film)
1990 Équipe de nuit
1986 Salome
1984 Partenaires
1983 Cercle des passions, Le
1978 Ordre et la sécurité du monde, L'
1975 Trompe l'oeil
1972 Pente douce, La

TV seriály

2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
2002 Garonne (TV seriál)
1995 Baldi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky